Translate

Κατηγοριες

Manufacturers

DERMACELL-SERUM 30 ml

DERMACELL-SERUM 30 ml

Το DERMΑCELL-SERUM κάνει το δέρμα λείο και σφιχτό, επιτυγχάνοντας μία εμφάνιση φρεσκάδας και ταυτόχρονα προστατεύει από επιβλαβείς

Περισσότερες λεπτομέρειες


150.00EUR


Notify me when available

Το DERMΑCELL-SERUM κάνει το δέρμα λείο και σφιχτό, επιτυγχάνοντας μία εμφάνιση φρεσκάδας και ταυτόχρονα προστατεύει από επιβλαβείς περιβαντικές επιδράσεις.

Σύνθεση:

Υαλουρονικό Οξύ

Ιόντα Αργύρου

Μεθυλικό – Θειούχο - Μεθάνιο (MSM)

Απεσταγμένο – απιονισμένο νερόΔράσεις:

Υαλουρονικό Οξύ

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι συστατικό που βρίσκεται στο δέρμα και σε διάφορα σημεία του σώματος. Αυτή η ουσία που την παράγει το ίδιο το ανθρώπινο σώμα, χαρακτηρίζεται κυρίως από την ιδιότητά της να αποθηκεύει το νερό 1000 φορές σε σχέση με το ατομικό της βάρος. Με αυτό τον τρόπο φροντίζει το δέρμα τροφοδοτώντας το με υγρασία δίνοντας ταυτόχρονα και στιλπνότητα.Με την αύξηση της ηλικίας μειώνεται συνεχώς η παραγωγή Υαλουρονικού οξέος στο σώμα. Το δέρμα χάνει την πυκνότητα, την ελαστικότητα και την λειότητά του, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρυτίδες. Οι αρνητικές εξωτερικές επιδράσεις όπως είναι η δυνατή ηλιακή ακτινοβολία, οι περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις και το στρες, μπορούν να ευνοήσουν την εμφάνιση κόπωσης του δέρματος και να επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης. Το DERMΑCELL-SERUM με τις ουσίες που περιέχει, δρα ενάντια όλων αυτών των αρνητικών επιδράσεων.Στην ιατρική, το Υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για μακρύ χρόνο με ασφάλεια. Ένας από τους κύριους λόγους χρήσης του είναι η ιδιότητά του να δραστηριοποιεί τη διαδικασία δημιουργίας νέων κυττάρων.¶ργυρος

Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες ως μέσο ενάντια σε βακτηρίδια, ιούς και μύκητες. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι οι Αμερικανοί χρυσωρύχοι συντηρούσαν το γάλα που έπιναν ρίχνοντας μέσα ασημένια νομίσματα.Ο ¶ργυρος που χρησιμοποιείται είναι μικροκρυσταλλοειδής ¶ργυρος, ο οποίος αναπτύσσει την αντιβακτηριακή ιδιότητά του καλύτερα επάνω στην επιφάνεια του δέρματος και δρα καταπραϋντικά και ενάντια στη δημιουργία φλεγμονών στο δέρμα.Dimethyl-Sulfone (MSM)

Το MSM (Θείο) έχει φυσική προέλευση και μεταξύ άλλων παίζει σπουδαίο ρόλο στην οικοδόμηση των συστατικών του δέρματος, των μαλλιών, των νυχιών και των υγιών κυττάρων. Το Θείο ως δομικός λίθος του οργανισμού έχει αποδειχθεί ως ιδιαίτερα αποτελεσματική αντιφλεγμονώδη ουσία.Μέσω των ιδιοτήτων του Υαλουρονικού Oξέος συγκρατείται η υγρασία και χάρη στην υψηλή ποιότητα όλων των ουσιών του DERMΑCELL-SERUM, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μειώνονται οι ρυτίδες και το δέρμα γίνεται λείο και σφιχτό.Το DERMΑCELL-SERUM βοηθά από μέρα σε μέρα να καλυτερεύει η μορφή των κάτω στρωμάτων του δέρματος, προωθεί την ανανέωση και χαρίζει στο δέρμα νέα ελαστικότητα. Ακόμη και σε συνδυασμό με αισθητικές μεθόδους όπως Πίλινγκ, Λέιζερ, Υπέρηχο και Υπέρυθρη αγωγή, το DERMΑCELL-SERUM έχει αποδείξει εντυπωσιακή δράση.Αποτέλεσμα της φυσικής παρασκευής του DERMΑCELL-SERUM, είναι η πολύ καλή συμβατότητά του, η ιδανική του απορρόφησή του από το σώμα και ο αποκλεισμός ενός ευρέος φάσματος αλλεργικών παραγόντων του δέρματος. Επειδή το Υαλουρονικό Οξύ υπάρχει σε όλα τα κύτταρα του σώματος, οι αλλεργικές αντιδράσεις είναι ακραία σπάνιες. Το Υαλουρονικό Οξύ που χρησιμοποιείται στο DERMΑCELL-SERUM παράγεται με εξαιρετικά σύγχρονες μεθόδους βιοσυνθετικής παρασκευής, με αποτέλεσμα να μη χρησιμοποιείται Υαλουρονικό Οξύ ζωικής προέλευσης.Το DERMΑCELL-SERUM παρασκευάζεται στη Γερμανία και καλύπτει υψηλότατες προδιαγραφές ποιότητας. Η παραγωγή ακολουθεί τους αυστηρότερους ελέγχους παρασκευής όσον αφορά στη χρήση ουσιών άριστης ποιότητας, χωρίς χρήση χημικών πρόσθετων, συντηρητικών, σταθεροποιητών ή διαχωριστικών ουσιών. Ο σκοπός της δημιουργίας του DERMΑCELL-SERUM είναι να τονιστεί και να προβληθεί με φυσικό τρόπο η εσωτερική και εξωτερική ομορφιά και παράλληλα να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις σύγχρονες απόψεις που προωθούν την υγεία αποτελεσματικά, με φυσικά μέσα και χωρίς παρενέργειες.

Δοσολογία:

Απλώνεται καθημερινά 1-2 φορές επάνω σε καθαρή επιδερμίδα με ελαφρύ μασάζ ή με χτύπημα δακτύλων. Στη συνέχεια απλώνεται η συνήθης φροντίδα του δέρματος (κρέμα νυχτός ή ημέρας). Η επιδερμίδα εμφανίζει ένα οπτικά άμεσο, λείο και σφιχτό αποτέλεσμα. Ο ιστός καθίσταται συμπαγής και σταθερός και η επιδερμίδα γίνεται στιλπνή, μαλακή και απαλή.
Average grade

Average:
Rating
From Title Comment
2012-03-09 lida e. επιτελους ενα υαλουρονικο που κανει μπαμ! και κραταει! λιγο τσιμπημενο αλλα δεν το μετανιωσα στιγμη!

Only registered users can post a new comment.

καλαθι  

No products

Shipping 0.00EUR
Total 0.00EUR

καλαθι Check out

New products

PayPal