Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 39€
Ωράριο Λειτουργίας Eshop: 08.00πμ - 16.00μμ
close main modal

Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου close mini cart button

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

exit live search

Αναζήτηση

Αυτομαυριστικό: Είναι ασφαλές για την επιδερμίδα;

Αυτομαυριστικό: Είναι ασφαλές για την επιδερμίδα;

«Αυτομαυριστικό: είναι ασφαλές για την επιδερμίδα»; και άλλοι μύθοι ή αλήθειες, για το αυτομαύρισμα στο σπίτι

Ετοιμάζεστε να δώσετε στην επιδερμίδα σας, λίγο πριν βγείτε ήλιο τη «ζεστή» μπρονζέ απόχρωση που περιμένατε όλη τη χρονιά; Υπέροχα. Επειδή όμως ισχύει το «όσο πιο ενημερωμένοι τόσο πιο καλά αυτομαυρισμένοι», αξίζει να διαβάσετε προηγουμένως τους μύθους και τις αλήθειες που ακούγονται για το αυτομαύρισμα, ειδικά αν το επιχειρείτε για πρώτη φορά.

 

«Το αυτομαυριστικό είναι ασφαλές για την επιδερμίδα;» Η αλήθεια του μύθου αποκαθίσταται

Με τη χρήση των αυτομαυριστικών να εξαπλώνεται παγκοσμίως, το ερώτημα αν τα self tanners  είναι ασφαλή για την επιδερμίδα είναι μία πολύ συχνή απορία που έχει εκφραστεί πολλές φορές. Εδώ, η Επιστήμη και η Τεχνολογία δίνουν την απάντηση. Όπως συμβαίνει με κάθε κατηγορία προϊόντων, έτσι και στα αυτομαυριστικά η πρόοδος φέρνει βελτιώσεις. Έτσι, οι συνθέσεις των self tanners νέας γενιάς που ακολουθούν τα τελευταία δεδομένα της Κοσμητολογίας και εφαρμόζουν τα νεότερα πρωτόκολλα ασφάλειας στις συνθέσεις τους, είναι μία ασφαλής επιλογή για την επιδερμίδα συγκριτικά ενδεχομένως με τις λιγότερο εξελιγμένες φόρμουλες αυτομαυριστικών προϊόντων της προηγούμενης γενιάς (μην ξεχνάτε ότι τα πρώτα αυτομαυριστικά κυκλοφόρησαν στη δεκαετία του ΄60 και από τότε η Αισθητική Δερματολογία έχει «φτάσει στο φεγγάρι»!). Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας συστήνει την επιλογή προϊόντων αυτομαυρίσματος ως εναλλακτική στο μαύρισμα με UV ακτινοβολία προερχόμενη από τον ήλιο ή από πηγές μαυρίσματος σε εσωτερικό χώρο1.

 

«Το αυτομαυριστικό θέλει προετοιμασία». Μύθος ή αλήθεια;

Αλήθεια. Πριν την εφαρμογή του προϊόντος, χρειάζεται η αναγκαία απολεπιστική και ενυδατική φροντίδα σώματος, ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να μπορέσει, ανανεωμένη πια, η επιδερμίδα να υποδεχθεί το αυτομαυριστικό προϊόν με ομοιόμορφη επάλειψη, χωρίς να δημιουργούνται «μπαλώματα» σε κατά τόπους σημεία. Επιμένουμε ειδικά με το απολεπιστικό ελαφρύ μασάζ στα σημεία όπου το δέρμα είναι πιο τραχύ, όπως τα γόνατα και οι αγκώνες. Επίσης, για ένα ομοιογενές αποτέλεσμα επάλειψης, είναι σημαντικό να εφαρμόζουμε το αυτομαυριστικό προϊόν μόνο σε στεγνό δέρμα.

 

Είναι αλήθεια πως το αυτομαυριστικό μπαίνει με συγκεκριμένη σειρά στα σημεία σώματος;

Περίπου. Πιο σημαντικό από τη σειρά είναι να απλώσετε το προϊόν στο σώμα ανά τμήματα (χέρια, πόδια, κορμός ολοκληρώνοντας κάθε τμήμα, πριν πάτε στο επόμενο. Θυμηθείτε να κάνετε μαλακές κυκλικές κινήσεις μασάζ σε κάθε σημείο.

 

Μύθος πως το αυτομαυριστικό δεν θέλει αντηλιακό;

Self tanner και αντηλιακό έχουν τελείως διαφορετικούς ρόλους. Το πρώτο προσφέρει άμεσο μαύρισμα χωρίς έκθεση στον ήλιο, το δεύτερο προστατεύει το δέρμα από την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας. Δεν ξεχνάμε ποτέ λοιπόν το αντηλιακό κάτω απ’ τον ήλιο είτε έχουμε κάνει self tanning είτε όχι.

 

«Μόνο αν “πιάνει το χέρι μου” μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτομαυριστικό». Μύθος ή αλήθεια;

Μάλλον μύθος. Δεν είναι όλοι ειδήμονες στο αυτομαύρισμα και δεν χρειάζεται να είναι. Αν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε self-tanner, φροντίστε να επιλέξετε ένα εύκολο στη χρήση προϊόν που ψεκάζεται εύκολα ακόμα και από αρχάριους. Το Βronze Water Color Mist είναι αυτή ακριβώς η πρακτική επιλογή που αναζητάτε. Διαθέτει καινοτόμο airless συσκευασία με ειδική βαλβίδα για ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό & εύκολη εφαρμογή.

 

«Το δέρμα μου θα γίνει πορτοκαλί μετά το αυτομαυριστικό»: Μύθος και αυτό;    

Εξαρτάται. Το ενδεχόμενο να κιτρινίσει αφύσικα η επιδερμίδα μετά το αυτομαύρισμα και να αποκτήσει θερμούς υποτόνους που δεν την κολακεύουν είναι πάντα ανοιχτό.  Όχι όμως αν χρησιμοποιήσετε Bronze Water Color Mist. Η ειδικά μελετημένη του σύνθεση προσφέρει το οπτικό αποτέλεσμα ενός φυσικού μπρονζέ χρώματος που εμφανίζεται ταχύτερα (από το πρώτο 24ωρο μετά την εφαρμογή), έχει καλύτερη ποιότητα και προσφέρει μεγαλύτερη χρονική διάρκεια του μαυρίσματος.

 

«Αν έχω δέρμα με λεύκη, δεν μπορώ να καλύψω την αντίθεση με κανένα self tanner». Σωστά;

Λάθος. Το πρωτοποριακό αυτομαυριστικό spray mist της FREZYDERM είναι ιδανικό και για άτομα με λεύκη καθώς μειώνει τη χρωματική διαφορά δημιουργώντας ένα πιο ομοιογενές αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.

Και τώρα, έχετε όλη την απαιτούμενη γνώση, για να αφήσετε τους μύθους πίσω και να χαρείτε την προοπτική της φυσικά μπρονζέ επιδερμίδας που απλώνεται μπροστά σας. Καλό self tanning!

 

εικόνα ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€
δωρεάν μεταφορικά
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€
τροποι πληρωμης
ευκολες αγορες
ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ Με 4 τρόπους πληρωμής
Track you order
track your order
ΤRACK YOUR ORDER Εντόπισε εύκολα τη παραγγελία σου
τηλέφωνο
ΤΗΛΕΦ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ216 070 0813
ΤΗΛΕΦ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 216 070 0813
εικόνα Κέρδισε yellows με αγορές από το 365 Pharmacy
Κέρδισε yellows με αγορές από το 365 Pharmacyf
ΚΕΡΔΙΣΕ YELLOWS με αγορές από τα φυσικά μας καταστήματα