Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 39€
Ωράριο Λειτουργίας Eshop: 08.00πμ - 16.00μμ
close main modal

Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου close mini cart button

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

exit live search

Αναζήτηση

ROSE PEPPER: Σύσφιξη Σώματος & Αναδιαμόρφωση

ROSE PEPPER: Σύσφιξη Σώματος & Αναδιαμόρφωση

Η σειρά ROSE PEPPER αποτελεί τη φυσική πρόταση της APIVITA για την αναδιαμόρφωση της σιλουέτας.

Με το ελκυστικό της άρωμα, πικάντικο και ταυτόχρονα ανάλαφρο σαν το ίδιο το τριαντάφυλλο, και τις άκρως αποτελεσματικές συνθέσεις της, πλούσιες σε δραστικά συστατικά και αιθέρια έλαια, η σειρά ROSE PEPPER αποτελεί ένα σύστημα περιποίησης για Σύσφιγξη και Αντιμετώπιση τόσο του Τοπικού Πάχους όσο και της Κυτταρίτιδας, που θα γίνει ο καλύτερος σας σύμμαχος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου!


Με ποσοστά φυσικότητας έως και 100%, η σειρά ROSE PEPPER προσφέρει:

  • Συσφιγκτική και λιποδιαλυτική δράση, χάρη στο ροζ πιπέρι και την αγκινάρα.
  • Ήπιο καθαρισμό, με σεβασμό στη φυσιολογία του δέρματος, χάρη στη σαπωνάρια και τα φυσικά επιφανειοδραστικά.
  • Αποτελεσματική ενυδάτωση, χάρη στο Σύμπλoκο Ενυδάτωσης, μία ακόμη καινοτομία της APIVITA με ελληνικό θυμαρίσιο μέλι, υαλουρονικό οξύ και φυσικό εστέρα.
  • Αντιοξειδωτική προστασία, χάρη στον πράσινο καφέ, την αντικατάσταση του νερού με έγχυμα από ελληνικό τσάι του βουνού, το εκχύλισμα πρόπολης και τη Βιταμίνη Ε.
  • Ολιστική αναζωογονητική φροντίδα, χάρη στα αγνά βιολογικά αιθέρια έλαια, γνωστά για την ευεργετική τους δράση στην επιδερμίδα και τη διάθεση, που εμπλουτίζουν τη σύνθεση όλων των προϊόντων της σειράς.

Η σειρά ROSE PEPPER είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος και ΔΕΝ περιέχει PARABENS, ΣΙΛΙΚΟΝΗ, ΠΑΡΑΦΙΝΕΛΑΙΟ, ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗ, ΑΙΘΑΝΟΛΑΜΙΝΕΣ, ΦΘΑΛΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΠΟΛΥΚΥΚΛΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ & ΝΙΤΡΟΜΑΣΚΕΣ.

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ROSE PEPPER

ΡΟΖ ΠΙΠΕΡΙ (Schinus Terebinthifolius)
To ροζ πιπέρι έχει ισχυρή αδυνατιστική και λιποδιαλυτική δράση. Μειώνει την περιφέρεια της μέσης, των γοφών και των μηρών, ενώ καθιστά ευκολότερη την καύση των αποθεμάτων λίπους. Επιπρόσθετα, ενισχύει τη λεμφική παροχέτευση, εμποδίζοντας έτσι την εμφάνιση κυτταρίτιδας.

  • Κλινική μελέτη σε 18 γυναίκες, σε διάστημα 28 ημερών, έδειξε πως το ροζ πιπέρι συμβάλλει στην απώλεια πόντων έως και 2,2 cm.
  • Κλινική μελέτη σε 10 γυναίκες, έδειξε πως το ροζ πιπέρι αυξάνει τη μικροκυκλοφορία κατά 16,5%, από την πρώτη εφαρμογή.

ΑΓΚΙΝΑΡΑ (Cynara Scolymus)
Η αγκινάρα φημίζεται για τη συσφιγκτική της δράση στην επιδερμίδα, καθώς συμβάλλει στην ενίσχυση της σύνδεσης των επιδερμικών ιστών. Επίσης, δρα λιποδιαλυτικά, διεγείροντας τη διάσπαση των λιπών. Τέλος, αυξάνει τη μικροκυκλοφορία, ενισχύοντας τη λεμφική παροχέτευση και μειώνοντας την εμφάνιση κυτταρίτιδας.

  • Κλινική μελέτη σε 22 γυναίκες ηλικίας 20 έως 50 ετών, σε διάστημα 56 ημερών χρήσης του προϊόντος (με 3% δραστικό αγκινάρας), έδειξε εμφανή βελτίωση στην όψη και την υφή της επιδερμίδας.

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ (Coffea robusta)
Ο πράσινος καφές αποτελεί ενδημικό φυτό της Αφρικής (Κονγκό), ξακουστό για την υψηλή περιεκτικότητά του σε καφεΐνη και χλωρογενικό οξύ. Η καφεΐνη ενεργοποιεί τη διαδικασία της λιπόλυσης ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη μικροκυκλοφορία και ενισχύει την αποτοξίνωση. Το χλωρογενικό οξύ, με τη σειρά του, έχει αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει από τον σχηματισμό ελευθέρων ριζών.

ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΡΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
Το αιθέριο έλαιο τραντάφυλλο είναι πλούσιο σε λινολεϊκό και λινολενικό οξύ, καθώς και βιταμίνη C, που φημίζονται για τις αναπλαστικές, τις ενυδατικές και τις μαλακτικές τους ιδιότητες. Οι ουσίες αυτές σχηματίζουν μια προστατευτική μεμβράνη γύρω από την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της υφής της. Το αιθέρια έλαιο τριαντάφυλλο απαντάται στη σύνθεση όλων των προϊόντων της σειράς ROSE PEPPER .



Γνωρίστε τα προϊόντα της σειράς ROSE PEPPER

Η σειρά περιποίησης σώματος ROSE PEPPER αποτελείται από 3 προϊόντα, το Αφρόλουτρο με Αιθέρια Έλαια, την Κρέμα Σύσφιγξης και Αναδιαμόρφωσης Σώματος και το Λάδι Μασάζ Αναδιαμόρφωσης Σώματος.

ROSE PEPPER Αφρόλουτρο με Αιθέρια Έλαια
87% συστατικά φυσικής προέλευσης
Καθαρίζει αποτελεσματικά προσφέροντας απαλότητα και ενυδάτωση. Αναζωογονεί τόσο την επιδερμίδα όσο και τη διάθεση.

ROSE PEPPER Κρέμα Σύσφιγξης και Αναδιαμόρφωσης Σώματος
97% συστατικά φυσικής προέλευσης
Συσφίγγει και διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα καταπολεμά το τοπικό πάχος σε γοφούς, μηρούς και μέση. Τέλος, αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και δροσερή.

ROSE PEPPER Λάδι Μασάζ Αναδιαμόρφωσης Σώματος
100% συστατικά φυσικής προέλευσης
Αναδιαμορφώνει τη σιλουέτα και συμβάλλει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους με λίγα λεπτά μασάζ καθημερινά, δημιουργώντας αίσθημα ζέστης. Με δραστικό μείγμα 15 αιθέριων ελαίων βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, αποτοξινώνει και αναζωογοννεί το σώμα.



Η σπουδαιότητα του μασάζ

  • Το μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη γρήγορη ανανέωση των κυττάρων, ενισχύει τον μηχανισμό αποβολής τοξίνων και προωθεί την ταχύτερη αναδόμηση του σώματος.
  • Η ευεργετική επίδραση της μάλαξης μεγιστοποιείται όταν συνδυάζεται με αιθέρια έλαια. Ιδιαίτερα τα αιθέριο έλαια Μαύρου Πιπεριού & Τριαντάφυλλου έχουν τονωτικές ιδιότητες στο κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα.
  • Η σωστή τεχνική, συνοδευόμενη από τα ειδικά αιθέρια έλαια της μάλαξης επιτίθεται στην εγκατεστημένη κυτταρίτιδα προσφέροντας ταυτόχρονα μια μοναδική αίσθηση ευεξίας.



Συμβουλές για αποτελεσματικό μασάζ

Βήμα 1

Pic1

Τοποθετείτε μικρή ποσότητα λαδιού ανάμεσα στις παλάμες σας. Τρίβετε τις παλάμες σας για να θερμανθεί το προϊόν και εφαρμόζετε στην περιοχή των μηρών. Με τα δυο σας χέρια ταυτόχρονα κάνετε μασάζ με μεγάλες, απαλές κυκλικές κινήσεις, που έχουν ανοδική φορά, ούτως ώστε να επιτευχθεί διείσδυση των ενεργών συστατικών του λαδιού στην επιδερμίδα.

Βήμα 2

Pic2

Διεγείρετε την μικροκυκλοφορία στην περιοχή πραγματοποιώντας μικρά «τσιμπιματάκια».

Βήμα 3

Pic3

Στη συνέχεια, πραγματοποιείτε σταθερές μαλάξεις με στόχο την ενίσχυση της λεμφικής παροχέτευσης και την τόνωση των ιστών.

Βήμα 4

Pic4

Τέλος, βελτιώνετε τη συνολική εμφάνιση του δέρματος πραγματοποιώντας ανοδικά και καθοδικά σταθερά «χτυπήματα», με κλειστή γροθιά, στην προς αγωγή περιοχή.



εικόνα ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€
δωρεάν μεταφορικά
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€
τροποι πληρωμης
ευκολες αγορες
ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ Με 4 τρόπους πληρωμής
Track you order
track your order
ΤRACK YOUR ORDER Εντόπισε εύκολα τη παραγγελία σου
τηλέφωνο
ΤΗΛΕΦ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ216 070 0813
ΤΗΛΕΦ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 216 070 0813
εικόνα Κέρδισε yellows με αγορές από το 365 Pharmacy
Κέρδισε yellows με αγορές από το 365 Pharmacyf
ΚΕΡΔΙΣΕ YELLOWS με αγορές από τα φυσικά μας καταστήματα